8.30.2015

Helyzetjelentés

Na hát akkor végeztünk is volna a verseny őrülettel. Remélem senkinek sincs problémája, remklamánivalója, ha mégis van az itt jelezze lent megjegyzésben. Igyekszem az oklelevelekkel addig is mindenkinek kitartást és bátorságot a sulihoz!

#13 Life With The Twins

LINK

Design 8/10

Amióta a versenyre jelentkeztél ez kb. a harmadik design, egyben mind közül a legjobb. A fejléc szuper, a többi meg már csak úgy jön, szóval nem is tudok mást írni. Magáért beszél.

Történet 9/10

Na, az meg a másik. Viszonylag régóta olvasom a blogodat és azt kell, hogy mondjam egyre jobban tetszik. Látszik, hogy fejlődtél és nagyon viccesen írsz. Helyesírási hibák elvétve, nagyon ritkán. Bocsánat, amiért ilyen keveset írtam, de más most nem nagyon jut eszembe.

+5 pont amiért feliratkoztál, köszönöm

Összesen 22 pont
Gratulálok!


#12 Red or red

LINK

Design 6/10

Az első a fejléc. Nekem tetszik a fejlécet láttam, hogy saját, és gratulálok, mert én ilyen biztos nem tudnék csinálni. A blog színei szépen össze vannak válogatva, illenek a történethez, és ami még nekem nagyon tetszett, az a betűk színe, ami nagyon jól illik a háttérhez. És akkor most elmondanám azokat a dolgokat, amikért a pontlevonásokat kaptad. Először is nincs chat ami hiba viszont legalább lehet megjegyzést írni, így ott tudsz kommunikálni az olvasóiddal. A második súlyosabb hiba az, hogy a 2. és 3. résznél a betűk kilógnak a szövegdodozból (ez így értelmes?) és az oldalsávban lévő modulok eltakarják így nem jól olvasható.

Történet 9/10

Nem tudom mi, de valahogy így az egész történet nagyon megtetszett. Fogalmam sincs mi benne a különleges, de valamiért nagyon megtetszett. Helyesírási hibákat abszolút nem találtam benne és a fogalmazás is nagyon jó. Igazából nem is nagyon tudok mást mondani. Szuper és biztos, hogy tovább olvasom.

+5 pont amiért feliratkoztál, köszönöm

Összesen 20 pont
Gratulálok!