6.28.2015

#3 Fény [Original Scienceficton]

LINK

Design 9/10

Nagyon, nagyon, nagyon tetszik a fejléced. Egyszerűen csodálatos és nagyon ötletes, kiemeli a lényeget. Az oldalsávokban a modulok jól vannak elrendezve, nem is tudok benne hibát találni, nagyon tetszik.

Történet 9/10

Nagyon ötletes a téma, nem sok (magyarul a tieden kívül egyet sem) blogot láttam, ami ilyen témában íródott volna. Nagyon szépen fogalmazol és az is jó, hogy a főszereplő gondolatait így írod le. Helyesírási hibákat meg mondom őszintén nem találtam, nem is figyeltem, viszont egy sem volt olyan, hogy kiszúrta a szemem és azt mondtam, hogy most hagyom abba ennek az olvasását (pl. juk).

+5 pont, amiért feliratkoztál, neked is köszönöm

Összesen 23 pont
Gratulálok!

#2 English love affair with the One direction

LINK

Design 8/10

A fejléced nagyon tetszik, szép, igényes munka. A blog színei és jól vannak összeállítva, a krémszínű és a lila együtt szerintem jó választás. Az oldalsávban viszont vélnék felfedezni (ez olyan tudományosan hangzott) egy kis hibát. Szerintem nem jó a sorrend ezen kicsit változtathatnál, legalulra az író aztán szerintem utána jól van csak a rendszeres olvasók modult rakd feljebb.

Történet 7/10

Szerintem kicsit elsietted a történetet, mert még alig ismerték meg egymást és máris összejöttek szóval azzal még várhattál volna. Megjegyezném, hogy nem nagyon szoktam ilyen féle fanfiction-öket, szóval nem tudom, hogy ez mennyire sablonsztori.

+5 pont, amiért feliratkoztál, köszönöm

Összesen 20 pont
Gratulálok!