7.02.2015

#4 Circus With Secrets

LINK

Design 7/10

A fejléced nekem tetszik, viszont nekem kicsit fura, hogy csak ilyen szürke a háttér, de végülis tetszik. A blog háttere szerintem sok, egyáltalán nem illik a fejléchez, szerintem egy sima szürke vagy fekete háttér is megtenné. Az oldalsávban vannak a szereplők, nekem ez nem tetszik, szerintem csinálj neki egy külön oldalt! A többi modul jól van elrendezve, viszont a chat színei nekem kicsit furák, valahogy nem illenek össze, de nem tudom megfogalmazni, hogy mi nem jó benne.

Történet 9/10

Bocsánat, bocsánat és bocsánat amiért csak az első részt tudtam elolvasni. Csak nem akarom húzni az időt az eredményhirdetéssel, viszont ha lesz időm mindenképpen elolvasom. Egyszerűen fantasztikus! Nagyon egyedi az ötlet, hogy cirkuszról írsz! Nagyon szépen is fogalmazol! Ez a történet alapból szomorkás hangulatú, viszont vannak benne vidám részek, amik feldobják. Helyesírási hibát alig találtam benne. 1-2 elvétve, de hát senki sem tökéletes:). Ami viszont hiányzik nekem, az a szöveg a rész elején vagy végén, szóval nincs semmi amit csak úgy eléírsz pl.Sziasztok, itt az új rész. Remélem tetszeni fog, jó olvasást! Ennyi. Semmi több viszont ez hiányzik.

+5 pont, amiért feliratkoztál, köszönöm!

Összesen: 21 pont
Gratulálok!

2 megjegyzés:

 1. Szia^^
  Köszönöm szépen a véleményt, jól esett.:) és hát szokásomhoz híven mindenre válaszolok, amit nekem mondanak, szóval erre is.:D
  Hát a fejléc saját kreálmány, és szerintem a Világ jobban járna, ha nem használnék képszerkesztőt.:'D szóval ennyire futotta csak.>< A szereplők felsorolásáról csak annyit, hogy még évekkel ezelőtt így szoktam meg, mind a saját, mind mások történeteinél, ezért sajnos erről nem tudok leszokni.>< a chatet pedig fekete-fehér-szürkésre terveztem, csak nem sikerült.:'D
  Semmi gond, hisz nem egy jelentkező volt a versenyre, természetes, hogy nem tudtad elolvasni az egészet^^ De köszönöm szépen a dicséret, nagyon jól esett.:)) A szövegről meg igazából annyit, hogy az ilyen dolgok nem az én világom, bár régen ezt csináltam, és úgy vagyok vele, hogy "minek, úgyse az érdekli az embereket"
  De még egyszer köszönöm, és amin tudok változtatok^^

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szívesen és sok sikert!

  VálaszTörlés