8.30.2015

#12 Red or red

LINK

Design 6/10

Az első a fejléc. Nekem tetszik a fejlécet láttam, hogy saját, és gratulálok, mert én ilyen biztos nem tudnék csinálni. A blog színei szépen össze vannak válogatva, illenek a történethez, és ami még nekem nagyon tetszett, az a betűk színe, ami nagyon jól illik a háttérhez. És akkor most elmondanám azokat a dolgokat, amikért a pontlevonásokat kaptad. Először is nincs chat ami hiba viszont legalább lehet megjegyzést írni, így ott tudsz kommunikálni az olvasóiddal. A második súlyosabb hiba az, hogy a 2. és 3. résznél a betűk kilógnak a szövegdodozból (ez így értelmes?) és az oldalsávban lévő modulok eltakarják így nem jól olvasható.

Történet 9/10

Nem tudom mi, de valahogy így az egész történet nagyon megtetszett. Fogalmam sincs mi benne a különleges, de valamiért nagyon megtetszett. Helyesírási hibákat abszolút nem találtam benne és a fogalmazás is nagyon jó. Igazából nem is nagyon tudok mást mondani. Szuper és biztos, hogy tovább olvasom.

+5 pont amiért feliratkoztál, köszönöm

Összesen 20 pont
Gratulálok!

4 megjegyzés:

  1. Bocsánat! Most látom, hogy mégis lehet megjegyzést írni. Elnézést a lehúzásért, ha szeretnéd kijavítom, csak írd meg kérlek!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    A blogban azért nincsen chat mert amikor volt senki sem használta... feleslegesnek találtam ezért ki szedtem. A részeknél pedig lehet megjegyzést írni. Tehát ha megkérhetlek rá akkor azt kijavítanád?
    Igen tudom az (szerintem is) hatalmas nagy hiba, de már dolgozom rajta.
    Köszönöm a kritikát!! Örülök, hogy tetszik a történet!

    VálaszTörlés
  3. Szia! Elnézést a hibáért már ki is javítottam

    VálaszTörlés